Reglament

Reglament 10a Cursa de la Dona Girona

Diumenge 8 d’octubre de 2023. Hora de sortida de la cursa: 10:00 h.

Article 1

La Cursa de la Dona de Girona és una cursa atlètica organitzada pel Club Esportiu Esports Parra i l’Ajuntament de Girona, i amb el suport del Club Atletisme Girona.

Article 2

La 10a edició de la Cursa de la Dona de Girona tindrà lloc a Girona el dia 8 d’octubre de 2023. La distància aproximada és de 5 km.

Article 3

La cursa és oberta a totes les dones que acceptin i respectin tant el recorregut com el present reglament. Cada corredora participa en aquesta cursa atlètica sota la seva responsabilitat. Així mateix es responsabilitza que disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.

Les participants que no hagin complert els 12 anys el dia de la cursa hauran d’indicar el DNI i el nom i cognoms del pare/mare/tutor en el moment de fer la inscripció.

S’hi pot participar amb cadira de rodes o amb carro d’atletisme (però no amb handbike).

Cal tenir en compte el temps i respectar el temps de pas detallat a l’article 6 d’aquest reglament.

Article 4

L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de totes les participants en la prova. Aquelles que no respectin el recorregut, marcat per l’organització, quedaran emparades sota la seva responsabilitat. 

L’organització pot modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.

Els organitzadors de la cursa han habilitat expressament un carril per a les corredores i caminadores, per tant, s’ha circular pels llocs habilitats.

Els serveis mèdics oficials estan autoritzats ha retirar qualsevol participant per raons mèdiques.

Article 5

Queden terminantment prohibits els vehicles motoritzats o bicicletes que no pertanyin a l’organització.

Article 6

Temps màxim per finalitzar la cursa per a les corredores: 40 minuts.

Distància Temps màxims de la cursa
km 1 8 minuts
km 2 16 minuts
km 3 24 minuts
km 4 32 minuts
km 5 – Arribada 40 minuts

Temps màxim per finalitzar la marxa per a les caminadores: 1 h i 15 minuts.

Distància Temps màxims de la marxa
km 1 15 minuts
km 2 30 minuts
km 3 45 minuts
km 4 60 minuts
km 5 – Arribada 1 h i 15 minuts

Les participants que superin el temps previst, i un cop les avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.

Article 7

La sortida és a les 10.00 h tant per a caminants com per a corredores. Les corredores s’han de situar a davant i les caminadores a la part de darrere a la línea de sortida.

La sortida està situada al passeig de la Devesa (passeig de la sardana), i l’arribada, a la Copa, parc de la Devesa.

Article 8

El preu per a cada inscripció és de 10,00 € fins al dia 24 de setembre. A partir del dia 25 de setembre el preu serà d’12,00 € fins al 2 d’octubre. Del 3 d’octubre al 6 d’octubre el preu será de 15 € sempre que quedin dorsals lliures. El preu inclou la inscripció a la 10a Cursa de la Dona, l’assegurança d’accidents, 9 entrenaments precursa amb assessorament dels nostres trainers, samarreta commemorativa, dorsal amb accés a avituallaments, servei de guarda-roba, servei de dutxes, vestidors i WC. En ser una cursa solidària, es dona 1,00 € de cada inscripció a Idibgi, al programa Guapes i Valentes de l’Oncolliga i a la fundació Els Joncs.

La talla de la samarreta no es podrà garantir per les inscripcions fetes més tard del 30 de setembre.

L’últim dia per poder personalitzar les samarretes és el 28 de setembre de 2023. 

Cal fer el pagament de la inscripció mitjançant targeta de crèdit.

Les inscripcions són personals i intransferibles. Per cap motiu es retornarà el cost de la inscripció de la cursa.

Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal de la cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova. L’organització declina tota responsabilitat derivada dels danys que les participants sense inscripció puguin ocasionar durant la prova, a si mateixes o a terceres persones.

Article 9

Les participants residents fora de la província de Girona també els poden recollir el mateix dia de la cursa de 8.00 a 9.00 h (zona d’arribada a la Copa, parc de la Devesa). Per poder recollir-los cal presentar el resguard de la inscripció (en paper o a través del mòbil o tauleta) i un document oficial d’identificació.

Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una altra aportant el comprovant de la inscripció o el DNI de la corredora, o ensenyant el comprovant de la inscripció en un telèfon mòbil o tauleta.

En el cas de no poder participar en la cursa, el darrer dia d’entrega de les samarretes és el dissabte 7 d’octubre. O, també, el Diumenge 8 d’octubre, dia de la cursa, de 8.00 a 9.00 h a la zona d’arribada a la Copa (parc de la Devesa).

Les talles de les samarretes es lliuren per ordre de recollida de dorsal.

Article 10

Hi ha trofeu i obsequi regal per a les tres primeres classificades tenint en compte l’ordre d’arribada.

Trofeu a la participant més jove que acabi la cursa i a la participant més gran.

Premi per les 3 primeres classificades al concurs de disfresses.

Totes les inscrites participen en un sorteig de material esportiu gentilesa d’Esports Parra.

Article 11

Reclamacions: s’admeten reclamacions fins a 30 minuts després del tancament de la cursa.

Article 12

La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc de les participants a la cursa.

L’organització té contractada una assegurança de responsabilitat civil i de cobertura esportiva.

L’organització es reserva el dret de modificar el circuit per causes externes.

L’organització es reserva el dret de tancar les inscripcions en el moment que ho cregui oportú per temes logístics.

L’organització declina tota responsabilitat derivada dels danys que les participants puguin ocasionar durant la prova, a si mateixes o a terceres persones.

Article 13

L’organització de la cursa es reserva el dret de fer l’enregistrament sonor o d’imatges durant el desenvolupament de l’activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l’Ajuntament de Girona i el C.E. Esports Parra no es fan responsables de l’enregistrament sonor o d’imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

Article 14

Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de les curses només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i dur a terme accions promocionals. Així mateix ens autoritzeu perquè el vostre nom, cognom, data de naixement i gènere es publiquin a les llistes d’inscrites, a les de resultats, a les cròniques, fotografies i filmacions a qualsevol mitjà de comunicació (diari, web, xarxes socials, etc.) únicament per a l’estricta divulgació esportiva de la prova.

Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix el Reial Decret-Llei 5/2018, per a l’adaptació del Dret espanyol a la normativa de la Unió Europea, per al compliment del Reglament General de Protecció de Dades –UE-2016/679 del Parlament i Consell d’Europa en el seu article 5.1, per la Llei Orgànica 1/1982, amb la darrera modificació, del 23/06/2010, de protecció civil del dret a l’honor, la intimitat personal i familiar i per l’LOPD 3/2018, de 5 de desembre, de garanties digitals, en el seu Títol II i els seus articles.

D’acord amb les disposicions del Reial Decret-Llei 5/2018 de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per correu electrònic (info@esportsparra.com).

Article 15

La cursa només es podrà suspendre per inclemències meteorològiques o si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per a les corredores, i així ho determina l’organització.

Article 16

Pel sol fet de participar en la 10a Cursa de la Dona de Girona s’accepta el present reglament, mentre que allò que quedi fora d’ells resta sobre la decisió de l’organització.