Inscripcions Online

Inscripcions Online

(La cursa serà el 09/10/22 a les 10:00h)


A partir de juliol s’obren les inscripcions en línia de la Cursa de la Dona de Girona.

Hi ha dos tipus d’inscripcions, per les corredores i per les caminants.

Preu inscripció: 9 €

A partir del dia 23 de setembre:

Preu per inscripció: 11 €

LAST DAYS! A partir del dia 3 d’octubre (Atenció! La talla de la samarreta no es podrà garantir per les inscripcions fetes més tard del 2/10/22):

Preu per inscripció: 15 €

La inscripció inclou: l’assegurança d’accidents, entrenaments precursa amb assessorament dels nostres trainners, samarreta commemorativa de la cursa, dorsal amb accés a avituallaments, servei de guarda-roba, servei de dutxes, vestidors i WC.

La samarreta serà el mateix tallatge que les últimes edicions, model Combi Joma. Teniu la possibilitat de personalitzar la samarreta amb el vostre nom. És una manera de tenir un record únic d’aquest dia. El cost és de 3’50 €, i tan sols heu d’especificar el nom a la inscripció. Les samarretes personalitzades no es podran canviar. L’últim dia per poder personalitzar les samarretes és el 22 de setembre de 2022.

El 9 d’octubre Girona es vestirà de rosa! (Hora de sortida de la cursa 10:00 h)

Us hi esperem!

 
  Guia de talles: guia.pdf
Les talles de les samarretes es lliuren per ordre de recollida de dorsal.
L’informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable ESPORTS PARRA SL, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada i que pogués ser del seu interès. S’autoritza a l’organització a transmetre les vostres dades a les empreses col.laboradores de la cursa per fins publicitaris. ESPORTS PARRA SL, es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formuari, amb la finalitat mencionada anteriorment. L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’e-mail implica l’acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació o oposició, en els termes que estableix la llei orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció: ESPORTS PARRA SL: C/MIGDIA, 1 17002 GIRONA.D’acord amb els interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Cursa de la Dona (reproducció de fotografías de la prova, publicació de llistats, classificacions, etc…) mitjançant qualsevol dispositiu (internet, publicitat, etc…) i sense límit de temps, les inscrites cedeixen de manera expressa a la organització el dret a reproduir el seu nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació, la marca esportiva realitzada i la imatge.
  Inscriure’s