Concurs Fotografia #CursadelaDonaGirona

Després de l’èxit dels anteriors concursos de Fotografia #CursadelaDonaGirona“, aquest any seguim amb el concurs per immortalitzar el millor moment del gran dia.
 
Aquest concurs premiarà la millor foto de la cursa. Hi haurà dues categories: la clàssica i una especial des de l’aire, aquí busquem fotos fetes a balcons, la muralla, o qualsevol lloc elevat des d’on es vegi passar la cursa.
 
El concurs està obert a tothom que vulgui per participar i compleixi les bases. El premi seran dues Nike Air Pegasus (120€), una per la guanyadora de cada categoria.
 
Gràcies per participar!!

Bases del Concurs:

1 – Al concurs hi poden participar totes les persones que facin fotografies el dia de la cursa.

2 – Per participar, les fotos s’han de penjar a qualsevol de les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram o Twitter). Seguidament etiqueta’ns amb @cursadeladonagirona i amb #cursadeladonagirona

3 – L’organització és reserva el dret d’eliminar del concurs les imatges que vulnerin els drets personals, resultin ofensives o discriminatòries.

4 – El període de recollida de fotografies finalitza el 23/10/22 a les 00:00h.

5 – El concurs inclourà dues categories amb premi. La clàssica, on participaran totes les fotos convencionals. I la aèrea, reservada per les fotos fetes des de llocs elevats (balcons, la muralla…)

6 – Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui, que compleixin les bases del concurs.

7 – Els concursants cedeixen els drets d’imatge a la Cursa de la Dona Girona per exposar i promocionar la cursa, en qualsevol canal i publicació.

8 – Es farà una selecció de les 3 fotografies amb més m’agrades de totes les xarxes socials fins a data de 23 d’Octubre.

9 –  El jurat farà una votació de les 3 fotografies seleccionades, pel seu valor estètic i gràfic. I seleccionara la guanyadora de cada categoria.

10 – El 27 d’Octubre es publicarà el guanyador. El premi pel guanyador/a de cada categoria seran unes sabatilles de running Nike Air Pegasus (120). A més la foto guanyadora serà la imatge del concurs de l’any vinent.

11 – La participació al concurs suposa l’acceptació íntegra de les bases anteriors.