Saber més amb COPLEFC

ARXIU

La 8a edició de la Cursa de la Dona de Girona se celebrarà del 30 de setembre al 3 d’octubre en format virtual. Les restriccions de la pandèmia de la COVID-19 no permeten celebrar una cursa multitudinària que segons dades de l’últim any que es va fer de forma presencial, el 2019, va acollir 7.500 persones participants. Tanmateix, i igual que l’any passat, s’anima a totes les nenes, joves i dones a realitzar el recorregut de 5 km de forma lliure.Els objectius d’aquesta nova edició continuen essent mantenir l’esperit de l’esdeveniment, tot i la situació actual, i continuar amb la promoció dels hàbits saludables i la promoció de la pràctica de l’activitat física i l’esport entre les dones.
Enguany, el COPLEFC, Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport, manté la col·laboració amb Cursa amb l’organització de dues xerrades virtuals per continuar tractant diferents temes relacionats amb córrer i amb la dona.Les inscripcions són gratuïtes i els temes proposats estan centrats en el benestar emocional i social (compartir la pràctica esportiva amb altres persones) que s’aconsegueix corrent i practicant activitat física.
 L’any passat les càpsules realitzades van ser sobre podologia i nutrició, les quals es poden recuperar a canal COPLEFC de YouTube.La primera xerrada serà el proper 28 de setembre de 19.00 a 20.15 h Més informació i inscripcions: https://www.coplefc.cat/content/xerrada-correr-amb-companyia-millora-el-teu-benestar/318S’adjunta cartell de la xerrada.Us hi esperem!
Att.
Organització Cursa de la Dona de Girona