fitxa tecnica

El proper 6 d’octubre, Esports Parra, juntament amb l’Ajuntament de Girona organitzen a la ciutat de Girona la 6a Cursa de la Dona de Girona. És una cursa que es desmarca dels cànons habituals de les curses populars on no hi haurà cronometratge i estarà dedicada exclusivament al gènere femení.

El nostre objectiu és que totes les participants gaudeixin d’una prova popular i divertida tot fent un recorregut per la nostre ciutat. La distància serà d’uns 5 km,adequada a tots els nivells.  A cada quilòmetre del recorregut trobaràs animació que t’ajudarà i et motivarà per aconseguir el teu repte.

FITXA TÈCNICA

Diumenge, 6 d’octubre del 2019

Hora i punt de Sortida 

10:00h – Cursa i Marxa

Important: A la sortida les corredores estaran situades a davant i les caminadores a darrera.

 

Punt de sortida: Passeig de la devesa

Punt d’arribada: La Copa de la devesa

Preu cursa (fins el 22-09-19) : 9 €

Preu cursa (del 23-9-19 a 02-10-19): 11 €

El preu inclou la inscripció a la 6a cursa de la dona, l’assegurança d’accidents, 8 entrenaments precursa amb assessorament dels nostres trainners, 2 entrenaments itinerants (Banyoles, Olot), samarreta commemorativa, dorsal amb accés a avituallaments, massatge a l’arribada, welcome pack amb productes dels nostres col.laboradors, donació al IDIBGI, Guapes i Valentes,la Fundació Els Joncs i fer-te gaudir de l’esport!

 

INSCRIPCIONS

En línia: a partir del 15-6-2019 i fins el 02-10-19 sempre que quedin dorsals lliures.

Presencials: a partir del 9 de setembre i fins el 2 d’octubre de 2019 i sempre que quedin dorsals lliures a la botiga Esports Parra del carrer Migdia, 1. Horari: de dilluns a dissabtes de matins de 10h – 14h  i tardes de 16.30h – 20.30 h. Us podeu descarregar la butlleta aquí i portar-la emplenada a la carpa. Butlleta inscripcio presencial (web)

 

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETES:

Per poder recollir-los cal presentar el resguard de la inscripció (en paper o a través del mòbil o tauleta) i un document oficial d’identificació. Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una altre aportant el comprovant de la inscripció o el DNI de la corredora, o ensenyant el comprovant de la inscripció en un telèfon mòbil o tauleta.

Per a les participants residents fora de la província de Girona també es podrà recollir el mateix dia de la cursa de 8:00 a 9:00 h (zona d’arribada La Copa, Parc de la Devesa).

En el cas de no poder participar a la cursa, el darrer dia d’entrega de samarretes és el dissabte 5 d’octubre al Pavelló de Fontajau de 11.00 a  20.00h. O, també el diumenge 6 d’octubre, dia de la cursa, de 8.00 a 9.00h a la zona d’arribada a la Copa (parc de la Devesa).

Les talles de les samarretes es lliuren  per ordre de recollida de dorsal.

 

ENTRENAMENTS:

La millor manera de preparar la Cursa de la Dona Girona. Aquest cicle d’entrenaments gratuïts constarà de 8 sessions que començaran el dia 7 d’agost al pavelló de Fontajau i seran cada dimecres siguent l’últim el dimecres previ a la cursa. Els nostres Trainers dividiran el grup en tres nivells: caminants, camina-corre i corredores. Les caminants començaran a les 19:30 i les cami-corre i corredores a les 19:45.

No hi haura entrenament el dimecres 11 de setembre que és festiu.

Comptem amb dos entrenaments itinerants:

Banyoles –  Dimarts 27 d’agost 2019

Olot –  Dijous 12 de setembre 2019

 

PREMIS

Trofeu a les 3 primeres classificades.

Trofeu a la més jove i la més gran.

Molts sortejos de material dels nostres col.laboradors.

 

SERVEIS DIVERSOS

Servei de vestuari i dutxes a les instal.lacions de Fontajau.

Servei de Massatges a càrrec d’EUSES

Servei de guarda-roba a la Copa de la Devesa

El Lliurament de premis serà aproximadament a les 11:30 h.